Peter Dusoswa Auto’s levert kwalitatief hoge reparaties aan alle automerken.

Een beschadigde ruit, een lekke uitlaat, een piepende snaar, een kapot achterlicht, een deskboard lampje dat knippert – het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u terecht bij Peter Dusoswa Auto’s in Leiden. Peter Dusoswa Auto’s heeft ervaren en hoog opgeleid personeel dat ervoor zorgt dat dat uw auto weer 100% in orde komt. U kunt zonder afspraak langs komen, zodat wij vast kunnen stellen of de reparatie direct uitgevoerd kan worden of er een afspraak gemaakt moet worden. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom langs voor een deskundig advies.

 

Prijsopgave vooraf bij auto reparatie

Bij alle reparaties en ook bij onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies wat u te wachten staat met betrekking tot de kosten en de duur van de reparatie.

 

Auto reparatie – kwaliteit en garantie

Wij verlenen drie maanden volledige garantie op al ons reparatiewerk. U krijgt complete garantie op alle originele onderdelen die vervangen zijn.

Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur.

Graag tot ziens, bij Peter Dusoswa Auto’s
Haarlemmerweg 49a
2316 AD Leiden
071- 521 64 08